joi, ianuarie 26, 2012

Castiga cu WAZZUB

Nu te costa NIMIC !Nu sunt taxe lunare, nu ai de click-uit sau de cumparat NIMIC !
Vei fi platit lunar pentru fiecare inscris, pe 5 nivele de referinta !
Poti ajunge rapid sa castigi peste 4000$ lunar ! Nu este MLM desi vei putea castiga de pe 5 nivele de referinta !
Ce este WAZZ : Companii precum Google sau Facebook castiga miliarde de dolari pe an doar pentru ca noi, utilizatorii de internet, folosim serviciile lor. Probabil ca WAZZUB este prima companie globala care isi plateste utilizatorii doar pentru ca aleg WAZZUB ca homepage.

Faza de prelansare a WAZZUB va dura pana pe 9 aprilie 2012. In aceasta faza se vor face doar inscrieri si fiecare membru va avea interesul de a isi extinde cat mai mult reteaua de referinte (pe 5 nivele). Faza BETA va dura intre 9 aprilie 2012 si 30 iunie 2012. Site-ul Wazzub va intra in circuit si membrii Wazzub vor incepe sa castige bani. Pas cu pas site-ul va oferi tot mai multe facilitati, devenind un homepage ideal (pagina care se afiseaza implicit atunci cand deschizi browserul). Astfel, homepage-ul Wazzub va include un motor de cautare puternic (asemeni GOOGLE), o sectiune personalizata de stiri, cele mai bune oferte de pe internet si multe alte facilitati legate de segmentul de divertisment, filme, jocuri si multe altele.

Wazzub se va baza pe feedback-ul primit de la utilizatorii sai astfel incat sa evolueze constant si sa ofere cele mai utile si populare functii. Faza FINALA va incepe cu data de 1 iulie.
In faza finala Wazzub va incepe sa se concentreze pe monetizarea site-ului si pe obtinerea de profit. Jumate din acest profit va fi oferit membrilor inscrisi in faza de prelansare (pana la data de 9 aprilie 2012).

 Inregistrati-va AICI!

Nu va speriati si judecati de domeniul .info pentru ca acesta este doar pentru inregistrarea referarilor wazzub.com este domeniul principal care va fi lansat. Puteti sa verificati si who is la domenii sa vedeti ca este acelasi proprietar.O firma recunoscuta in America. E GRATIS asa ca nu aveti nimic de pierdut.

Musclecarclix

Musclecarclix is a Paid to Click earning site. Around 7 0.001 links and lots of 0.00025 links.

1 level 75% of referral. It is very easy to get up to 0.01 per day! Hence, got paid in 10 days in guaranteed.

Min Cashout (Fees):

Alertpay : 1.00 (0%)
Paypal : 0.10 (1%) Lots of my friend got paid. Worth to give a try!

Join Musclecarclix HERE

Inregistrativa AICI

Sumafan! Faci bani cu Facebook!

SumaFan este o noua pagina pe internet prin care se pot face bani de aceasta data cu Facebook. Aceasta pagina apartine Cybernet Soluciones S.L., o firma de publicitate din Alicante, Spania ce exista de mai bine de 10 ani. A inceput acum 10 ani cu Es-Fácil si de un an si jumatate SumaClicks. Nu zic ca este cea mai buna metoda de a face bani pe internet dar cu siguranta e una din cele ma isigure metode de a castiga bani pe internet prin increderea oferita de Cybernet Soluciones S.L..


Ce este Sumafan de fapt? Sumafan e o platforma prin care puteti sa va folositi de prezenta in retelele sociale aducandu-va si un venit. O sa stiti de la inceput cati bani o sa castigati pentru fiecare campanie publicitara pe care o urmariti sau vizitati. Functioneaza asemanator cu Fan slave doar ca ofera mult mai multa incredere avand in spate o firma de publicitate inregistrata in Spania. Cu Sumafan puteti obtine fani pentru produsele sau marcile voastre in Facebook,puteti schimba creditele cu fani sau trafic pentru pagina ta sau bineinteles puteti sa schimbati creditele pe bani.


Castiguri si plati in SumaFan De fiecare data cand va faceti fan de paginile pe care vi le propune SumaFan obtineti credite pe care le puteti schimba in bani.SumaFan este disponibil in toata lumea si bineinteles in cateva limbi diferite. Fiind o firma din Spania cei din Spania pot primii banii prin paypal cand ajung la limita minima de 5€ sau prin transfer bancar cand ajung la 10€. Pentru cei din afara Spaniei plata se face doar prin paypal si limita minima este de 10 euro. Pentru a obtine credite pur si simplu intrati in contul vostru intrati in sectiunea obtineti credite si vizitati paginile pe care vi le propune.

Caracteristici SumaFan
Este gratis  Sumafan este un program prin care va puteti folosii de facebook si nu costa absolut nimic. Rapid Te inregistrezi in SumaFan si poti incepe sa castigi bani inca din prima zi. Simplu Schimbi creditele pe bani,faniu sau trafic. Castiguri reziduale Castiga bani invitand prieteni cunostite sau alte persoane prin blogul sau pagina web pe care o ai si vei castiga 50% din creditele pe care le vor castiga ei si 25% din creditele invitatilor lor. ¡Pe toata viata! Transparent In orice moment puteti consulta creditele invitatii sau banii pe care ii aveti.

Inregistrati-va in SumaFan, pentru ca e o pagina relativ noua si cu mari sanse pe viitor si fiind noua sunt mari sanse ca sa gasiti referali ceea ce e foarte important!


Pentru inregistrare click AICI